Boothuis Weerribben

Menu
Ton en Tanja ton.lekkerkerker@upcmail.nl
Ook in januari met koud weer een heerlijke plek om tot rust te komen. Een zeer gastvrij onthaal, rust, ontspanning en prima bedden met uitzicht op het water. Waar vind je een een eigen sauna zoals hier? Deze B&B is een echte aanrader. We komen zeker terug!
Gijs & Lize gijsvandermeer@hotmail.com
We hebben ontzettend genoten van ons verblijf bij B&B De Weerribben; comfortabele en heel goed verzorgde plek op een prachtige locatie, aangename gastheer, en sterren kijken vanuit de hot tub vergeten we niet snel meer!
Peter en Jeanine
Goedemorgen,we zitten nog te genieten van de heerlijke dagen in jullie B&B. Vooral ook heerlijk geslapen, dat kwam dus door dat geweldige bed.Vandaar de vraag: wij willen zelf ook zo'n bed gaan kopen. Welk type bed en matras is het? Groet
Peter en Jeanine.
Wytze en Sjoukje wytze1111@yahoo.com
We hebben een heerlijk weekend gehad. Genoten van van de sauna en de heerlijke hot tub onder een mooie sterrenhemel. Wijntje erbij en het was perfect. Goed ontbijt van een goede gastheer. Ook nog gebruik gemaakt van de 1-persoons kano's om een mooi tochtje door de Weerribben te maken. Een plekje om nog eens terug te komen.
brenda en jeroen kaas18@hotmail.com
Wat een voortreffelijke plek om te mogen verblijven!! Fantastisch bed, mooie badkamer en we werden op een warme en vriendelijke manier ontvangen.
We voelden ons erg thuis, heerlijk ontbijtje buiten aan het water en we kregen veel tips wat we konden doen. Lekker de fietsen ( gratis ) en je zit werkelijk midden in het natuurgebied........wij komen zeker terug!
Denise & Marja m.kool1965@hotmail.com
Gisteren aangekomen bij deze Bed and Breakfast. Het was heerlijk weer dus we zijn eerst een prachtige tocht gaan maken met de Canadese kano van de eigenaar. Tijdens ons etentje had de gastheer de hottub alvast warm gestookt en met het klaargezette olielampje konden we het trappetje vinden. Wat hebben we genoten met een wijntje in het warme water onder heldere sterrenhemel. En dat terwijl het vroor! Geheel ontspannen kropen we in de boxspring. De volgende dag besloten we lekker te blijven en hebben we na een lange wandeling nog gebruikt gemaakt van de sauna. Deze B&B is een aanrader voor een ieder die rust en ontspanning zoekt!
Anja en Ray a.l.buursema@gmail.com
Het was volop genieten van
Zonnig weer in een prachtige omgeving met een zorgzame gastheer. En dan natuurlijk ook wij genoten van het heerlijke bed. Wel een nadeeltje, opstaan is dan ff lastig.
Dank en poot voor mr Darcy
H&N h.n@werkschuur.nl
Afgelopen juli hebben wij een aantal zonnige dagen bij jullie mogen doorbrengen. Vraag: wij hebben bijzonder genoten van het heerlijke bed en willen nu ook zo'n bed kopen.Wil je ons het merk en de winkel mailen? Wij zijn al een tijd op zoek maar helaas kan geen enkel bed aan jouw bed tippen. Dank H&N
Waterkampioen geggink@planet.nl
Waterkampioen 14/2012 26 juli

Zoemend door de Weerribben

Citaat: "Vanuit ons super-de-luxe bed kunnen wij onze punter voor de deur zien liggen."
"Daarnaast is Bed&Breakfast De Weerribben tussen de Wetering en het Wiedegat een aanrader"
Gelke en AnneLouise geggink@planet.nl
Dankjewel voor dit heerlijk luxe weekje in de Weerribben. Wij hebben genoten van de gevarieerde ontbijtjes,de kanotocht,het fietsen en natuurlijk de hottub. We hebben het erg naar onze zin gehad ( ook dankzij de gezellige Abe)
Pim & Danja pim.vanwel@ducksingel.nl http://homepage.mac.com/ducksingel/rottewandelen/i
Een kamer als een vakantiehuisje, op een schitterend rustige plek. De gastheer heeft het 'bed' met oog voor detail ingericht (badjassen, gevulde koelkast), en het 'breakfast' is ook prima geregeld (krantje erbij). Hond Abe bereidt je elke keer weer een enthousiast welkom.
Wiesje en Ramon info@ramonverhoeven.nl http://www.sponsoreenminuut.nl
Mooie plek!
Waard om terug te komen, dus wie weet!
Carlo en Jorieke jcdebree@hotmail.com
Heerlijk herfstweekend @ de weerribben. Prachtige omgeving, de rust en een knus huisje is onthaasten de luxe!
Nelleke en Dini geggink@planet.nl
We hebben genoten van de Weerribben en van je gastvrijheid en gezellig ingerichte B&B. Een mooie plek met een uniek waterlandschap. Voor herhaling vatbaar. Nelleke en Dini
Han en Wil wijseppie@hotmail.com
We hebben genoten van het weekend, ondanks het slechte weer.
We komen zeker nog eens terug, maar dan als het wat warmer is.
Groeten van Han en Wil
jack qqqq@qqqq.nl
Bedankt,fantastische 2 dagen, lekker relaxed.
Jack en Paula
john golf@live.be http://www.destockplace.com
voor herhaling vatbaar!!

groetjes,
john

www.destockplace.com
Jacob en Marian jacob.horring@schuitema.nl
Even weg uit het jachtige leven??
Kom naar Wetering in de Weerribben.
Een oase van rust.
Een bootje wat langs vaart.
Prachtige flora en fauna.
Een plek, waar je geweest moet zijn.
Zo dichtbij, Zo mooi.!!!!!!!!!!


Groetjes Jac. en Marian

*
We komen ongetwijfeld nog eens terug.
Jacqueline j.vandebilt@elg.umcn.nl
Wij verbleven vorige week op deze unieke plek! Prachtige natuur, stilte, idylisch B&B huisje, heerlijke koffie. Echt een aanrader. We komen zeker een keer terug!
Rieneke cgmklappe@gmail.com
bier.gif pray.gif biggrin.gif 
Werkelijk unieke locatie, waar je gewekt wordt door een vogelconcert!
's middags passeren diverse kano's sloepjes maar ook luxe jachten op hun route vanuit friesland.
Stil worden van de natuur en de flora die zo speciaal zijn in de weerribben. Nooit meer naar het buitenland, Nederland, de weerribben zijn prachtig!